Doorgaan naar hoofdcontent

Vet Cool Man

Weg hand!!! Even gehad!Het was nog even spannend, want we hebben toch de antibiotica moeten gebruiken. Ook het creat was weer gestegen door de verkoudheid naar 137. Op de dag dat we naar Bladel gingen had ze de laatste dosis... Maarrrrrr..Bladel was leuk. Daar bleek mevrouwtje een enorme energie te hebben,vroeg op laat naar bed. 2 keer heeft ze maar een dippie gehad waarbij ze even moest rusten. Zelfs na drie dagen boswandelingen, spelletjes en excursie was amber ook bij thuiskomst niet moe. Topweekie gehad dus.


Woensdag de 14de was Amber uitgenodigd voor POP4Kids Pop4Kids is een popconcert voor kinderen met een ziekte of beperking in de leeftijd 8 tot en met 14 jaar met belangeloze optredens van diverse populaire popartiesten met dit keer o.a. Kus, Jim, Topstars en vele anderen. Ze vond het erg leuk.


De grootste cliniclown ;-) De enige echte clown! Kus Jim


Op 8 juli is Amber via de nierstichting ook uitgenodigd door de Stichting "Geluk en Vrijheid" voor een tourrit "Vet Cool Man" met ongeveer 250 Porsches voor kinderen met een chronische nieraandoening. Op Zandvoort gaan we dan naar het circuit waar verschillende activiteiten plaats zullen vinden.

Maar morgen eerst weer de hele ochtend naar de poli voor controle. Meteen even vragen hoe het zit met vakantie. We willen 2 weekjes naar Spanje, maar moeten ons nog even verdiepen in wat dingetjes. (medicijnlijst, dokters in de buurt etc.) S'avonds hebben we in het AMC een bijeenkomst waar onder andere dr. Groothoff een onderzoek zal presenteren.

Reacties

Anoniem zei…
Fijn dat jullie toch een mooie kampweek gehad hebben, met genoeg energie voor Amber. En Spanje, mmmm leuk hoor. Hopelijk gaan jullie er lekker van genieten. Wij hebben ook een uitnodiging gehad voor de Porsches, maar aangezien we vorig jaar ook al de Ferrari tocht hebben gehad, besloten om er van af te zien. We maken al zoveel kilometers!!
Nou, groetjes maar weer, en ga zo door, Mariska
Anoniem zei…
fijn dat de kampweek zo goed is verlopen voor Amber!
ik hoop dat de vakantie naar spanje door kan gaan
alvast heel veel succes met uitzoeken van dokters e.d in spanje
Anoniem zei…
Hey Michel en Amber,
ik vind het leuk te lezen dat het op zich goed gaat bij jullie. Houden zo!
Anoniem zei…
Op 8 juli is Amber via de nierstichting ook uitgenodigd door de Stichting "Geluk en Vrijheid" voor een tourrit "Vet Cool Man".......en....was het leuk??? Heb je ook mogen racen??

Populaire posts van deze blog

Weer ziek

2 dagen school gehad 2 dagen paard gereden,Ik had r op de bus gezet vanmorgen voor school, ze moest er eerder zijn om dr pta toets in te halen. Juf niet op school..kind weer 3 kwartier voor niks op school !@#$%!!!. En vanmorgen even voor 10 gingen de alarmbellen al weer af. Spugen pijn in d'r keel misselijk koorts...Zelfstandig naar oma gegaan en daar haar opgehaald, Ziekenhuis al gebeld en ze kon meteen weer komen. Weer alle testen bloed, mexicaanse griep test.. afijn de hele dag daar gezeten. Gelukkig houd ze nu nog wel haar drinken binnen. Maar dr medicijnen voor vanavond nog, hopen dat ze die er in houd. Haar bed staat iig al klaar in het AMC. Morgen hoor ik weer de uitslagen. Ze slaapt al de hele middag. Wel moet er weer gestart worden met Tamiflu.. afwachten weer.. UPDATE 17 November Amber is toch opgenomen gisteravond om 12 uur. Dr linkerhand kapotgeprikt voor infuus door niet luisterende dokter, 2e dokter (neonatologie) had m in 1 keer.. sommige dokters moeten gewoon eens

@home

Eindelijk weer thuis. Alles weer afgekoppeld. Amber is nu lekker aan het bijtrekken van die dagen.. ik ook want t zuigt je leeg. Effe 2 daagjes bijtrekken en dan wil ze toch weer naar de paarden. Ze mag van de artsen gewoon weer naar buiten onder de mensen. Alle waardes waren weer helemaal ok en binnenkort weer terugkomen op haar normale poli afspraak voor alle controles.

Voor Amber gemaakt door Natasja Hensen

Lieve mensen, alles gaat goed met me toppertje. Er valt weinig te melden, ze heeft om de zoveel weken haar controle en ze is met wat medicijnbijstellingen helemaal top. D'r paardje is haar alles en dat geeft haar een bak energie. Natasja Hensen had wat foto's verzameld en daar een filmpje van gemaakt.. top..