Doorgaan naar hoofdcontent

Weer ziek

2 dagen school gehad 2 dagen paard gereden,Ik had r op de bus gezet vanmorgen voor school, ze moest er eerder zijn om dr pta toets in te halen. Juf niet op school..kind weer 3 kwartier voor niks op school !@#$%!!!. En vanmorgen even voor 10 gingen de alarmbellen al weer af. Spugen pijn in d'r keel misselijk koorts...Zelfstandig naar oma gegaan en daar haar opgehaald, Ziekenhuis al gebeld en ze kon meteen weer komen. Weer alle testen bloed, mexicaanse griep test.. afijn de hele dag daar gezeten. Gelukkig houd ze nu nog wel haar drinken binnen. Maar dr medicijnen voor vanavond nog, hopen dat ze die er in houd. Haar bed staat iig al klaar in het AMC. Morgen hoor ik weer de uitslagen. Ze slaapt al de hele middag. Wel moet er weer gestart worden met Tamiflu.. afwachten weer..

UPDATE 17 November
Amber is toch opgenomen gisteravond om 12 uur. Dr linkerhand kapotgeprikt voor infuus door niet luisterende dokter, 2e dokter (neonatologie) had m in 1 keer.. sommige dokters moeten gewoon eens durven te zeggen dat t niet lukt of dat ze t niet kunnen. Maargoed, dat spugen komt door die Tamiflu, dit is nu de tweede keer dat ze na inname heel veel gespogen heeft. Google op tamiflu en de bijwerkingen.. je wordt al misselijk als je t leest.
Amber gaat gelukkig beter en drinkt en houd gelukkig haar medicijnen binnen. t was een korte nacht niet geslapen.. om 2 uur ongeveer horen we weer die mex uitslag. iig moet ze tot morgen blijven. Ze gaan verder met onderzoeken wat haar nou steeds zo ziek maakt. Het is iig niet haar nier. Artsen lopen af en aan. Tis een puzzzel.. afwachten weer :-(

UPDATE 17 November 17:35
Toch de mexicaanse griep. Net officieel de uitslag gehad. Er wordt gekeken of zij wel met Tamiflu door mag gaan ivm het spugen, en er bepaalde medicijnen niet via het infuus kunnen... Ze voelt zich verder goed nu, we wachten weer af. De nefrologen zijn in gesprek wat te doen ivm de vele imuum medicijnen die amber al slikt...

UPDATE 17 November 18:44
Er wordt geen Tamiflu meer gegeven. Wel moet ik nu ook als donald duck door t ziekenhuis, maar alleen in het ziekenhuis daarbuiten niet. Ze blijft nog even in het ziekenhuis, morgen weer controles en bloedprikken en dan mischien naar huis! Amber voelt zich verder goed.

Reacties

Barbara zei…
Grrrr die rot virussen ook!

Beterschap!!!!!!

XX
mieke valkuil zei…
Wat onzettend naar voor Amber. Ik hoop dat ze snel weer opknapt. overigens vond ik die verpakking van die tamiflu wel erg cool. Net of je bij inname ook eigendom wordt van de staat der nederlanden.
Beterschap
Dik

Populaire posts van deze blog

@home

Eindelijk weer thuis. Alles weer afgekoppeld. Amber is nu lekker aan het bijtrekken van die dagen.. ik ook want t zuigt je leeg. Effe 2 daagjes bijtrekken en dan wil ze toch weer naar de paarden. Ze mag van de artsen gewoon weer naar buiten onder de mensen. Alle waardes waren weer helemaal ok en binnenkort weer terugkomen op haar normale poli afspraak voor alle controles.

Voor Amber gemaakt door Natasja Hensen

Lieve mensen, alles gaat goed met me toppertje. Er valt weinig te melden, ze heeft om de zoveel weken haar controle en ze is met wat medicijnbijstellingen helemaal top. D'r paardje is haar alles en dat geeft haar een bak energie. Natasja Hensen had wat foto's verzameld en daar een filmpje van gemaakt.. top..