Doorgaan naar hoofdcontent

Schaatsen

Amber is vandaag naar de schaatsbaan geweest met haar klas. Een of andere omleiding zorgde ervoor dat ze vanaf de bushalte nog 20 minuten moesten lopen, en dat is zwaar voor Amber. Lange stukken lopen geeft problemen omdat ze dan last heeft van haar rug en benen. Komt ook omdat het altijd een tengere meid is geweest en sinds de operatie 15 kilo aangekomen is. Ook de medicijnen spelen hier een grote rol in.

De laatste dagen heeft ze ook steeds hoofdpijn als ze uit school komt. Gisteren al overleg gehad met dr. Bouts en op haar verzoek even gecontroleerd haar bloedruk op laten meten gisteren en vandaag bij onze huisarts. Waarschijnlijk is de dubbele dosis Labetalol (bloedrukpillen) die ze al krijgt vanaf haar laatste ziekenhuisopname die aangepast moet worden of de Ciclosporine spiegel Neoral die te hoog of te laag is. Morgen in iedergeval weer overleg met dr. Bouts en hopelijk is dan ook de uitslag van de kweek bekend. Amber was in iedergeval zo moe vanmiddag van het lopen en schaatsen, dat ze even een uurtje heeft geslapen. Daarna was het weer over met de rust, want als mevrouw weer bij de pinken is dan is het bal hier in huis ;-)

Update 10 maart 16:47
Gisteren nog gebeld naar dr.Bouts en die vond de bloedruk goed. Advies was om gewoon weer dinsdag naar de transplantatiepoli te komen. Mocht er nog iets met de kweek zijn dan zou zij ons vandaag bellen, en dat zijn we niet :-)

Reacties

Anoniem zei…
Bal in huis is toch ook leuk? Soms.
Anoniem zei…
Hallo Michel. Hoe is met jullie? Is de uitslag van kweek al bekend?
Groetjes, Irin
Anoniem zei…
nog geen uitslag bekend van de kweek?
een beetje rumoer in huis is een goed teken he van amber.jammer dat de ze vanaf de bus eerst nog 20 minuten moesten lopen
ik wens jullie een goed weekend toe
Anoniem zei…
Jammer,
ik had nog wel zo gehoopt dat alles goed zou gaan. Laat haar maar snel beter worden.

Populaire posts van deze blog

Weer ziek

2 dagen school gehad 2 dagen paard gereden,Ik had r op de bus gezet vanmorgen voor school, ze moest er eerder zijn om dr pta toets in te halen. Juf niet op school..kind weer 3 kwartier voor niks op school !@#$%!!!. En vanmorgen even voor 10 gingen de alarmbellen al weer af. Spugen pijn in d'r keel misselijk koorts...Zelfstandig naar oma gegaan en daar haar opgehaald, Ziekenhuis al gebeld en ze kon meteen weer komen. Weer alle testen bloed, mexicaanse griep test.. afijn de hele dag daar gezeten. Gelukkig houd ze nu nog wel haar drinken binnen. Maar dr medicijnen voor vanavond nog, hopen dat ze die er in houd. Haar bed staat iig al klaar in het AMC. Morgen hoor ik weer de uitslagen. Ze slaapt al de hele middag. Wel moet er weer gestart worden met Tamiflu.. afwachten weer.. UPDATE 17 November Amber is toch opgenomen gisteravond om 12 uur. Dr linkerhand kapotgeprikt voor infuus door niet luisterende dokter, 2e dokter (neonatologie) had m in 1 keer.. sommige dokters moeten gewoon eens

@home

Eindelijk weer thuis. Alles weer afgekoppeld. Amber is nu lekker aan het bijtrekken van die dagen.. ik ook want t zuigt je leeg. Effe 2 daagjes bijtrekken en dan wil ze toch weer naar de paarden. Ze mag van de artsen gewoon weer naar buiten onder de mensen. Alle waardes waren weer helemaal ok en binnenkort weer terugkomen op haar normale poli afspraak voor alle controles.

Voor Amber gemaakt door Natasja Hensen

Lieve mensen, alles gaat goed met me toppertje. Er valt weinig te melden, ze heeft om de zoveel weken haar controle en ze is met wat medicijnbijstellingen helemaal top. D'r paardje is haar alles en dat geeft haar een bak energie. Natasja Hensen had wat foto's verzameld en daar een filmpje van gemaakt.. top..